Waarom ik stopte met vlees eten

Holistisch Gezond #8 Waarom ik stopte met vlees eten

Dit wou ik al een tijdje delen...

Het feit dat ik al enkele maanden zo goed als geen vlees meer eet.

En vooral waarom. Uiteraard hoef ik me niet te 'verantwoorden', maar dit komt van een heel andere plek: heldere inzichten en een bepaalde “doorleefdheid” stellen me in staat om je mee te nemen op mijn pad.

Want als voedingsdeskundige heb ik jaren een andere boodschap uitgedragen. In al mijn boeken vind je vlees terug.

Al waren er ook altijd veel veggie-opties. Mijn boek Ketolicious is daar een voorbeeld van: 50 van de 60 recepten zijn veggie.

Maar nu ga ik nog een stapje verder...
Want sinds februari eet ik bewust (bijna) geen vlees meer.
Dat ik mezelf gelijk geen vegetariër wil noemen en dat het thema vlees als een extreme spirituele wake-up call op mijn pad werd gebracht, dat vertel ik je in deze aflevering van Holistisch Gezond.

Shownotes

Ik verwijs graag door naar :

  • De podcast ‘Vlees, goed of slecht’ waarin ik het met diëtiste Noor heb over een van de meest controversiële onderwerpen in voeding : over al dan niet vlees eten.

  • De podcast ‘3-Level-detox’ waarin ik vertel waarom ik aanraad om een detox altijd op drie lagen te doen.

  • Mijn boek Ketolicious, waarbij ik uitleg hoe je keto-geïnspireerd kan leven zonder wekelijks kilo's vlees en kaas te eten én zonder dat je alle voordelen van de keto levensstijl (véél energie, hoge vetverbranding, hormonale balans en sterke focus) overboord gooit.

  • Het E-Book ‘3 Level Detox’, waarin we alle inzichten over detoxen delen en ook aandacht hebben voor de energetische lagen.

Kan je de aflevering hier niet afspelen?

Download ze dan via :

Elke Vermeire

Elke Vermeire is ondernemer, auteur en spreker die werkt rond thema’s als zielsverdieping, holistische gezondheid en ondernemerschap. De tools die ze hierbij gebruikt zijn tarot, astrologie, Chinese elementen en orthomoleculaire voeding

Vorige
Vorige

Een zuiver kanaal

Volgende
Volgende

3-Level-detox